Наведені основні характеристики виробів, які виконуються за замовчуванням. Будь-які характеристики (звісно, в рамках технічних можливостей обладнання на виробництві) можна змінювати!
Нержавіюче нейтральне обладнання для м'ясних виробництв виготовляється індивідуально.
Каркас |
труба нержавіюча AISI 201, 40х40х1, 2 мм, труба Ø 38 мм |
Гаки |
10 шт, прут сталь AISI 304, Ø 8 мм |
Колеса (у пересувних вішал) |
Ø 150 мм, 2 з гальмівним пристроєм, 2 звичайні поворотні |
Піддон |
не входить у вартість, додаткова комплектація |
Наше копання понад 10 років виробляє нержавіюче нейтральне обладнання для м'ясопереробних виробництв з організацією доставки до Києва та по всіх містах України.
Вони використовуються на підприємствах м'ясопереробки, м'ясних цехах супермаркетів, лісових господарствах. Ми виготовляємо два види вішал для м'яса.
М'ясні стаціонарні вішала з нержавіючої сталі. Цей вид вішал переважно купують для установки в холодильних камерах на м'ясопереробних виробництвах. Пересувні нержавіючі вішала для м'яса. Застосовуються для транспортування м'ясних напівтуш між цехами; у м'ясних магазинах та супермаркетах.
Навантаження на одне м'ясне вішало на колесах може досягати 1000 кг. Наші м'ясні вішала – це зварна конструкція із поєднання профільної нержавіючої труби 40х40х1,2 мм та труби діаметром 38 мм. Всі вішала укомплектовуються 10-ма гаками. Також вішала можуть комплектуватися спеціальним піддоном з нержавіючої сталі.
Тип обладнання | Вішала м'ясні |
Довжина (мін.-макс., мм) | від 1000 до 1900 |
Ширина (мін. — макс., мм) | 670 або інша під замовлення |
Висота (мін. — макс., мм) | 1800 або інша під замовлення |