Ми у соц. мережах:
facebook instagram youtube

Теплове обладнання

Теплове обладнання для кухні ресторану під замовлення

Будь-який заклад громадського харчування пов'язане з приготуванням їжі. Більшість страв вимагає температурної обробки продуктів. Для збільшення швидкості й підвищення якості таких процесів необхідно оснастити ресторан, їдальню, кафе і будь-яку іншу кухню професійним тепловим обладнанням.

Dinox займається розробкою і виробництвом технічного оснащення за індивідуальними параметрами. Ми організовуємо доставлення в Київ, Харків, Одесу, Полтаву і будь-яку точку України. У нашій компанії Ви зможете замовити виробництво обладнання для ресторану.

  • Мармітів — модулів лінії роздачі.
  • Теплових столів і вітрин.
  • Плит електричних і індукційних.
  • Шаф пекарських (розстоєчних і ферментативних).
  • Сковорід електричних і жарочних шаф.

Кухня підприємств громадського харчування складна структура з різною кількістю цехів і зон, зі своїми завданнями й функціями. Залежно від асортименту продукції або, простіше кажучи - страв меню, варіюється їх кількість, розташування і комплектація обладнання.

Особливості нашого теплового обладнання

Наша компанія на ринку більше 10 років і успішно укомплектовує мережі ресторанів і кафе обладнанням з харчової нержавіючої сталі. Для виробництва використовуються тільки сертифіковані перевірені матеріали та комплектуючі.

Всі вироби виготовляються індивідуально з урахуванням розмірів приміщення, технологічних особливостей кухні, кількості персоналу.

Для пекарень ми розробляємо розстоєчні шафи на різну кількість рівнів, які можуть бути в один ряд або два, або під гастрономічну шпильку.

Ферментаційні камери для тіста - технологічне рішення для мініпекарень, розроблені нашою компанією на базі ретельно відібраного і протестованого контролера. Він дозволяє управляти температурою в обидві сторони й готувати тісто з вечора на ранок, до приходу кулінара.

Для закладів з гарячими стравами в меню пропонуємо купити теплової стіл необхідних габаритів, із заданою кількістю полиць для підігріву тарілок перед подачею.

Особливою гордістю наша компанія вважає термокамеру для йогурту. Її розробка була замовлена ​​закладом з концепцією здорового харчування, на кухні якого готували свої власні йогурти. На сьогодні типові термокамери для виробництва йогурту термостатним способом виробляються тільки для промислових масштабів продукції. Ми ж розробили невеликий термостат для кухні кафе, який повністю відповідає обсягами їхнього виробництва.

Всі вироби проходять тестування і внутрішній контроль. Ми стежимо за якістю на усіх етапах виробництва.

Головна особливість Dinox - обладнання буде виготовлено індивідуально під конкретний заклад.

Як правильно вибрати теплове обладнання

Якщо Ви стоїте перед вибором - телефонуйте нам!

У процесі підбору обладнання ми врахуємо різні параметри та критерії:

  • Вид закладу і його меню.
  • Кількість виробленої й продаваної продукції.
  • Розміри та конфігурацію приміщення.
  • Кількість працівників, що знаходяться на кухні одночасно.
  • Запланований бюджет.

Для невеликих закладів на кшталт бістро зазвичай досить основного набору: плита і вітрина з підігрівом (невеликого розміру, можливо навіть настільна). Ресторану ж крім плити на велику кількість конфорок можуть додатково знадобитися тепловій стіл і расстоєчна шафа (якщо на кухні печуть хліб, пироги та ін.).

Кожна кухня намагається придумати «власну фішку» у меню, а для цього потрібно особливе оснащення. Наші кваліфіковані співробітники вміють вирішувати нестандартні завдання. Для прикладу ми виготовимо індукційну плиту під сковороду вок.

Не варто забувати про нейтральний і холодильне обладнання при оснащенні кухні закладу. Кожна одиниця теплового обладнання вимагає витяжного купола, форму і розмір якого розрахують наші фахівці.

Замовивши комплексне виготовлення, Ви отримуєте не тільки знижки на продукцію, а і єдину продуману, красиво розставлену лінійку устаткування з плит та меблів з нержавіючої сталі на професійній кухні.

Купити теплове обладнання для ресторану

Dinox пропонує електричне теплове обладнання для закладів громадського харчування. Ми вивчимо всі нюанси й тонкощі ресторану, розробимо і доставимо професійне обладнання на кухню від мініпекарні до харчоблоку. Наша компанія організовує доставлення не тільки до Києва, Харкова, Одеси, а й по всій Україні та надає гарантію 1 рік на всю продукцію цього розділу. Після закінчення гарантійного терміну ми проводимо сервісне обслуговування.

Наші переваги
Нестандартне обладнання
Ціни від виробника
Дотримання термінів
Сертифікати якості
Гарантія та Сервіс
СанПіН та ДСН України
Новини та статті