Ми у соц. мережах:
facebook instagram youtube

Столи холодильні індивідуальне виконання

Столи охолоджуються - це холодильне обладнання індивідуального виконання

Холодильний стіл - завжди важливий компонент на професійній кухні. Погодьтеся, обладнання, яке стабільно підтримує необхідну низьку температуру і при цьому забезпечує відповідність санітарно-гігієнічним нормам зберігання м'яса, овочів або готових продуктів, немає жодної кухні, де воно було б непотрібним.

Вибір охолоджуваного столу залежить від багатьох параметрів: розмірів вашого приміщення, функціональності, ваших фінансових можливостей і т. д. Але хай там як, ваше завдання - вибрати якісний холодильну шафу, адже компроміси тут недоречні. А вже який саме буде конструкція - тут можливі варіанти.

Холодильні столи індивідуального виконання: головні принципи конструкції

Вибираючи холодильну шафу, власники закладів все частіше зупиняються на іншому обладнанні. Йдеться про холодильні столи - комбо, які суміщають в собі шафи для охолодження м'яса, риби, овочів, різних нарізок і заготовок для піци, і робочу поверхню. Такий стіл ідеально вписується в невелику кухню, оскільки відповідає основним принципам економії простору. Але не буде перебільшенням сказати, що холодильний стіл чудово впишеться в будь-яку кухню - від невеликої станції фаст-фуду до великого ресторану. Вся справа в його функціональності: коли кухар працює на стільниці, а буквально під рукою у нього знаходяться необхідні охолоджені продукти, - економиться і час, і сили персоналу. В результаті у виграші виявляються всі - і співробітники, і клієнти, і власник.

Компанія Dinox реалізує холодильні столи індивідуального виконання. Вони ідеально підійдуть для тих закладів, де недостатньо стандартних варіантів. Зустрітися з холодильними столами, що проєктуватися для конкретних закладів. Впевнені, ви зможете зупинити свій вибір на одному з них.

Стіл охолоджуваний: нестандартні варіанти

Найчастіше клієнти компанії Dinox вибирають стандартні конструкції певних розмірів і модифікацій. Але досвід показує, що холодильні столи індивідуального виконання стають все більш і більш популярними. Головні відмінності в них стосуються не тільки конструкторських рішень, але і функціональних особливостей, наприклад, температурних режимів. Про які конструкціях йдеться?

Зазвичай холодильні столи мають в собі:

  • стільницю;
  • корпус з холодильними камерами;
  • холодильний агрегат.

Ви можете зібрати, як конструктор, холодильний стіл, який буде містити різні модифікації кожної з цих частин. Так, ми пропонуємо вибрати нержавіючу або гранітну стільницю різної конфігурації в залежності від проєкту. Крім того, ви можете вибрати необхідну кількість і розташування холодильних камер (ви самі вибираєте поєднання дверей, полиць і ящиків). Нарешті, тільки від вас залежить розташування холодильного агрегату. Він може бути встановлений праворуч, ліворуч або навіть знизу конструкції. Крім того, до такого холодильного столу можуть бути додані колеса, додаткові скляні полки або оформлене підсвічування.

Якщо ж вас цікавить холодильне обладнання спеціального призначення, ми можемо виготовити такі позиції.

  • Стіл холодильний для піци. Це робоча поверхня, яка має кілька гастроємностей. У кожну з них зручно складати окремий вид начинки. Поруч знаходиться зона приготування страви. Таким чином, всі інгредієнти знаходяться під рукою, вони розташовані окремо, але поруч один з одним, що робить приготування піци дуже комфортним.
  • Холодильний стіл для суші. Він являє собою багато гастроємностей, в яких зручно розташовувати необхідні продукти. Охолодження відбувається потоком повітря. Кількість і розташування ємностей залежить тільки від вас!
  • Охолоджуваний стіл для салатів (Саладетти). По суті, принцип роботи холодильного столу для піци, суші та салатів однаковий. Крім того, подібні конструкції ідеально підходять для виготовлення страв в стилі фаст-фуд (шаурми, денер, тако і т. д.). Всі інгредієнти знаходяться в різних гастроємності, що забезпечує збереження їх свіжими й при цьому не допускається змішування запахів. Комфортно і безпечно як зберігати всі інгредієнти, так і працювати з ними.
  • Охолоджуваний стіл для пивних кег (так званий кегератор). У «пивному холодильнику» дуже зручно і безпечно зберігати й розливати напої з кег (перш за все пиво, але ті ж вимоги висувають до зберігання сидру і квасу). Такий кегератор підтримує задану температуру, що дозволяє зберегти свіжість пінних напоїв, а також сприятливо позначається на смаку.

Співпраця з Dinox: комфортніше не буває!

Компанія Dinox працює на ринку України вже понад вісім років. Ми ростемо і розвиваємося, прагнемо ставати краще кожен день. Але більшість головних принципів нашої роботи залишаються незмінними.

  • Ми професіонали. Це не голослівне твердження, а факт: кожен співробітник компанії Dinox знає свою справу і готовий працювати заради загального успіху компанії.
  • Ми чуємо вас. Виготовлення професійного обладнання ніколи не соло-партія. Ми працюємо в тісній співпраці з вашими шефами або іншими відповідальними співробітниками. Чому до нас повертаються знову і знову? Тому що ми вміємо робити саме те, що хочете ви.
  • Ми фанати таймінгу і сервісу. Якщо в договорі зазначено, що термін виготовлення холодильного обладнання 14 днів - будьте впевнені: з нашого боку не буде ніяких затримок. Ми плануємо роботу так, щоб укладатися в обумовлені терміни. Окремий бонус - ми завжди готові допомогти з доставлення. Вибрати варіант доставлення і обговорити всі особливості ви завжди можете з нашим менеджером.

Ми знаємо, що таке комфортна співпраця. Дізнайтеся і ви!

Наші переваги
Нестандартне обладнання
Ціни від виробника
Дотримання термінів
Сертифікати якості
Гарантія та Сервіс
СанПіН та ДСН України
Новини та статті