Наведені основні характеристики виробів, які виконуються за замовчуванням. Будь-які характеристики (звісно, в рамках технічних можливостей обладнання на виробництві) можна змінювати!
1. Індивідуальні розміри (див.фото 1) Довжина, мм Ширина, мм Висота, мм |
1400 - 2400 500 - 1000 850 - 1000 |
2. Різні форми стільниці й бортів (див.фото 2) | наявність і висота борта за погодженням |
3. Полку - скло різної форми й висоти, з підсвічуванням і без (див. фото 1) | за погодженням |
4. Різні надбудови для гастроємностей (див.фото 4) |
|
5. Можливість виготовлення камери без проміжних стійок (див. фото 1) | сторона відкривання дверей за погодженням |
6. Всіляке поєднання дверей і ящиків (див. фото 1) | за погодженням |
7. Зручне розташування агрегату (див. фото 3) | правосторонній | лівосторонній | нижнє | виносної компресорний блок |
8. Можливість установки коліс (див. фото 1) | діаметр коліс за погодженням |
9. Стільниця з різних матеріалів | нержавіюча сталь марок AISI 201; AISI 304 | граніт |
10. Можливість виготовлення камери з наскрізними дверима (див. фото 5) | та |
Виконання | нержавіюча сталь марки AISI 201 |
Температурний режим, °С | +2…+8 |
Тип охолодження | динамічний |
Температура навколишнього повітря, °С | до +35 |
Компресор | Aspera |
Тип оттайкі | автоматична |
Потужність споживана (максимальна) | розрахункова, в залежності від габариту і вимог по температурному режиму |
Полиці | перфоровані, знімні, на всю довжину камери |
Можливість установки додаткових полиць | та |
Можливість регулювання полиць | та |
Товщина теплоізоляції, мм | 50 |
Стіл холодильний для піци призначений для зберігання тесту і начинки до моменту їх використання
Піцерійний стіл є незамінним обладнанням на професійній малогабаритної кухні. Найбільшою популярністю відрізняються середньотемпературні холодильні столи з камерами, які працюють в температурному діапазоні від +2 ° C до +8 ° C. Призначенням такого холодильного обладнання є короткочасність зберігання кулінарних заготовок, готових страв (салати, кисіль і т.д.), охолоджених швидкопсувних продуктів або напоїв в закритих упаковках. Також ми пропонуємо столи холодильні для піци, які призначені для не довгострокового зберігання заготовок під приготування піци (тіста і начинки), а стільниця служить робочою поверхнею для розкочування тіста і виконання технологічних процесів приготування.
Завдяки своїй ергономічності, столи для піци мають попит в ресторанах, кафе, барах, піцеріях і столових для зберігання інгредієнтів. Перевага холодильного столу полягає в здатності поєднувати робочу поверхню з охолоджувальною камерою, що забезпечує комфортні умови для продуктивної роботи кухаря і дозволить заощадити робочий простір.
Мікропроцесори забезпечують холодильні столи режимом відтаювання і забезпечують підтримку заданої температури. Наше холодильне обладнання оснащене комплектуючими європейських торгових марок: Aspera, Tecumseh, LU-VE, Lunite Hermetic, що несуть гарантію протягом 12 календарних місяців.
Дизайн і конструктив холодильних столів для піци розроблений кваліфікованими фахівцями. При цьому ми готові врахувати індивідуальні особливості піцерії та побажання кухаря при конструюванні Вашого холодильного столу.
Зателефонувавши нашим менеджерам або замовивши зворотний дзвінок, Ви зможете купити столи для піци з організацією доставлення в Київ, Одесу, Полтаву, Харків і взагалі по всій Україні.
Наше виробництво знаходиться в м Дніпро. Готові вироби Ви можете отримати після 100% оплати:
Менеджери компанії підберуть оптимальний варіант доставки холодильного обладнання для ресторану.
Тип обладнання | Холодильні столи |
Марка нержавіючої сталі | AISI 201 або інша під замовлення |
Довжина (мін.-макс., мм) | від 1400 до 2400 |
Ширина (мін. — макс., мм) | від 600 до 1200 |
Висота (мін. — макс., мм) | від 850 до 1200 |