Ми у соц. мережах:
facebook instagram youtube

Шафи розстоєчні та пекарські

Купити шафу для пекарні з нержавіючої сталі

Розстоювальна шафа або, як ще, кажуть "расстойка" та "розстоювальна камера" - це теплове обладнання для кондитерських, кафе та ресторанів. Всередину камери поміщають тісто, де для нього підтримується задана температура та середовище. В таких ідеальних умовах тісто «підходить».

Шафа для вистоювання тіста просто незамінна для виробництв працюючих з приготуванням опари. Таких, як хлібопекарні, кондитерські цехи, супермаркети із власною пекарнею. На виробництвах, де використовують заготівлі з дріжджового тіста, тісто перед випічкою також необхідно витримати за нормальної температури до 38°С і вологості 75-85%. За таких умов за рахунок виділення вуглекислого газу відбувається відновлення структури тесту, його розпушування. І вистоювання, витримуючи всі режими, дозволить отримати повітряну та м'яку випічку.

Ми виробляємо різні шафи, як пор розміру і кількості деко, так і за типом нагрівання.

У нас можна купити розстоєчну шафу з ТЕНовим підігрівом камери та з електричними нагрівальними елементами, розташованими вздовж усіх вертикальних стінок.

У невеликих цехах міні-пекарень компактне розміщення пекарської шафи або конвекційної печі на нержавіючій розстоєчній камері дозволяє найбільш оптимально використовувати навіть невеликий робочий простір.

Ми виготовимо на замовлення шафи з посиленою рамою з нержавіючої сталі під будь-які види листів, з різною кількістю рівнів і дверей. Розмір вистоювання розраховуємо відповідно до розміру пекарського або конвектомату

Важливо зазначити, що використання нержавіючої сталі як матеріал для виконання вистоювання робить наше теплове обладнання корозійностійким, гігієнічним, зручним у догляді та обслуговуванні.

Переваги використання шафи для розстоювання

Для отримання смачної випічки необхідно створити та підтримувати оптимальні умови для життєдіяльності дощів. Якщо ж температура коливатиметься, то й процеси бродіння будуть не рівномірними, у гіршому випадку взагалі зупиняться. Період остаточного вистоювання найвідповідальніший і впливає на якість випічки, правильна температура та вологість дуже важливі у цей період.

Дуже важливо використовувати спеціальне теплове обладнання для створення ідеальних умов бродіння тесту. Розстоювальна шафа дає можливість розстоювати тісто необхідну кількість часу в оптимальних, заданих пекарем умовах.

Каталог розстоювальних шаф з нержавіючої сталі індивідуального виконання

Компанія Dinox виробляє теплове обладнання для ресторанів індивідуальних розмірів та з різними температурними програмами. Можливе виготовлення шаф для розстоювання:

  • на шість рівнів;
  • на вісім рівнів;
  • на десять рівнів;
  • під пересувні шпильки
  • та інші варіанти теплового кондитерського обладнання для пекарень, кафе та кухонь ресторанів.

Працюючи з нашою компанією, Ви отримаєте саме те, що потрібно. Ми організуємо доставку в будь-яке місто України: Київ, Харків, Одеса та всі інші. Купити розстоєчну шафу у Dinox - це правильне рішення!

Наші переваги
Нестандартне обладнання
Ціни від виробника
Дотримання термінів
Сертифікати якості
Гарантія та Сервіс
СанПіН та ДСН України
Новини та статті