Ми у соц. мережах:
facebook instagram youtube

Лінії роздачі

Комплексна розробка і виготовлення ліній роздачі - обладнання для їдалень та закладів громадського харчування

При організації роботи закладу громадського харчування дуже важливо максимально збільшити швидкість обслуговування відвідувачів, при цьому скоротивши до мінімуму витрати на обслуговчий персонал. Один зі способів мінімізувати витрати - організувати роздачу страв за принципом самообслуговування. Зараз все більше закладів віддає перевагу саме цій концепції. А реалізувати її можна, купивши необхідні елементи лінії роздачі.

Крім того, на піку популярності зараз здорове харчування і культура споживання їжі. В Україні дуже багато кафе і ресторанів, які дотримуються цих принципів. Відповідно, на серйозні позиції на ринку громадського харчування вийшла організація місць громадського харчування нових форматів у вигляді «фрі-флоу» і «евростолових». Торгові центри та великі офіси, промислові підприємства і заводи, університети, школи та дитячі табори, лікарні та оздоровчі санаторії, туристичні бази - це далеко не повний перелік організацій, де вже сьогодні можуть бути обладнані столові з сучасними лініями роздачі харчування.

Лінії роздачі харчування повинні вирішувати кілька завдань:

  • показувати привабливу експозицію готових страв;
  • підтримувати готові страви в необхідному температурному режимі;
  • служити умовною межею між виробництвом харчових продуктів і їх реалізацією.

Саме функціональність лінії самообслуговування дає можливість якісно і швидко організувати процес взаємодії шеф-кухарів, обслуговчого персоналу і самих відвідувачів.

Кожен модуль лінії автономний, що дозволяє підібрати оптимальну комплектацію індивідуально для різних закладів громадського харчування. Конструкції модулів забезпечують постійну готовність страв до роздачі гостям закладу.

Детальніше про модулі лінії роздачі харчування

Лінії роздачі складаються з різних модулів, завдяки цьому завжди можливо змонтувати лінію в їдальні відповідно до різновидів страв меню, розмірів і конфігурації приміщення. Основних модулів всього три.

  1. Теплові модулі, до яких відносяться марміти перших і других страв. Вони постійно підтримують їжу в теплому стані.
  2. Холодильні модулі, до яких відносяться прилавки холодильні для салатів, сендвічів; вітрини для десертів, компотів і будь-якої іншої їжі, що вимагає охолодження.
  3. Нейтральні модулі, які не мають теплових елементів або холодильних агрегатів, а призначені для демонстрації їжі без особливих температурних режимів і розставляння посуду і таць.

Всі прилавки від мармітів до нейтральних можуть бути виготовлені зі склом і поличками-надбудовами різноманітної форми. Dinox співпрацює з дизайнерами й декораторами, що дозволяє вписати лінію роздачі в будь-який інтер'єр.

Також існують додаткові, або допоміжні, модулі для самообслуговування. До них заведено відносити касовий вузол і прилавок для столових приладів і спецій. Зазвичай ми виробляємо касовий вузол з полицею і розеткою для касового апарату. Прилавок для приладів може бути розроблений під різну кількість гастроємностей, в які розкладаються виделки, ножі, ложки, хліб, спеції й інші дрібниці.

Рекомендованим обладнанням до лінії роздачі є візки для збору посуду. Вони істотно прискорюють процеси обслуговування столиків, збільшують прохідність закладу.

Варто приділити особливу увагу вітрині «куб». У такій вітрині скло розташоване з усіх боків, і відвідувачі зможуть добре роздивитися страви. Підсвічування вигідно підкреслить апетитність страв. Температурний режим холодильної вітрини від + 2°C до + 8°C, відповідно, в неї можна виставляти не тільки десерти та соки, а й соуси та кисломолочні продукти, салати та фрукти. Наша компанія виробляє вітрину «куб» індивідуальних розмірів, що зручно для закладів з невеликою площею.

Основне обладнання, яке необхідно для повноцінного функціонування закладу, - це

  • марміт перших страв;
  • марміт других страв;
  • прилавок холодильний;
  • охолоджуваний прилавок-вітрина "КУБ";
  • нейтральний прилавок;
  • допоміжний помічник універсальний;
  • допоміжний касовий прилавок;
  • візки для збору посуду.

Цей список, звичайно, не остаточний. Його можна варіювати в залежності від потреб закладу. Якщо в меню не представлені перші страви, а є тільки салати, м'ясні страви та гарніри, то марміт перших страв не знадобиться. Або ж, припустімо, в закладі не продають тортики й тістечка, тоді кондитерська вітрина не потрібна. Наші технологи допоможуть оптимізувати лінію для ефективної подачі й продажу їжі.

Установка ліній самообслуговування для закладів громадського харчування

Лінії роздачі харчування з нержавіючої сталі, які ми пропонуєми, досить багатофункціональні, що дозволяє обладнати місця громадського харчування на всіляких об'єктах і локаціях при різних габаритних і технологічні особливості закладу.

Існує безліч варіантів установки ліній роздачі харчування: прямолінійні, геометрично складні, кутові та інші. Сучасні лінії самообслуговування, розробку і виготовлення яких готова запропонувати вам наша компанія, переважно модульні (автономні) - вони ергономічні, функціональні та зручні в експлуатації. Все обладнання для громадського харчування виготовляється з харчової нержавіючої сталі, що є забезпеченням гігієнічних вимог та санітарних правил.

Купити лінію роздачі з організацією доставлення

У компанії Dinox є багаторічний досвід роботи у сфері оснащення їдалень та громадського харчування. Ми пропонуємо свої послуги з розробки та виробництва ліній роздачі. Співпрацюючи з нашими менеджерами, ви зможете підібрати, розробити, замовити виготовлення та купити обладнання, яке відповідає всім вимогам і технічним особливостям закладу. Dinox виробляє модулі ліній роздачі громадського харчування, враховуючи всі ваші побажання і потреби, а також міжнародні стандарти HACCP. Телефонуйте нам, ми виробники!

Доставлення готових виробів проводиться не тільки в Київ, Одесу, Харків, Полтаву, Запоріжжя. Ми організуємо відправку в будь-яку точку України найвигіднішим для замовника способом!

Наші переваги
Нестандартне обладнання
Ціни від виробника
Дотримання термінів
Сертифікати якості
Гарантія та Сервіс
СанПіН та ДСН України
Новини та статті