Наведені основні характеристики виробів, які виконуються за замовчуванням. Будь-які характеристики (звісно, в рамках технічних можливостей обладнання на виробництві) можна змінювати!
Каркас |
сталь нержавіюча AISI 201 (труба 40х40х1,2 мм), гумові опори |
Стільниця |
ПЕТ плита 100 мм |
Пристінний борт, |
ні |
Полиця під стільницею |
ні |
Колоди для м'яса з поліетиленовою столицею це позиція нейтрального устаткування м'ясних цехів, для м'ясопереробних виробництв, мисливських господарств. Колода для рубання м'яса з нержавіючої основи - якісне обладнання, яке виробляється на замовлення, необхідних розмірів та конфігурації.
Dinox виготовить та організує доставлення колод для рубання м'яса на нержавіючій основі в будь-яке місто України.
Колода для м'яса - це зварна конструкція (грубо кажучи, дуже міцна нержавіюча табуретка) з поліетиленовою стільницею. Каркас — нержавіюча труба 40х40х1,2 мм з кріпленнями під ПЕТ стільницю товщиною 100 мм.
Ми пропонуємо рубальні колоди власного виробництва.
У нас Ви можете замовити виготовлення колоди для рубання м'яса з ПЕТ плитою.
Колоди м'ясні з ПЕТ стільницею це сучасний, більш удосконалений варіант колод з бука або інших порід дерева. ПЕТ стільниця коштує дорожче, ніж дерев'яна, але має ряд переваг у процесі експлуатації:
Столи для розрубування м'яса з ПЕТ стільницею це вигідніше рішення, бо вони прослужать вам у 2 рази довше за аналогічні з дерева.
Компанія Dinox виробляє обладнання з нержавіючої сталі для м'ясопереробних цехів та меблі з нержавіючої сталі для підприємств громадського харчування вже понад 10 років.
Ми виробляємо розрубувальні столи та стільці різних розмірів. У нас Ви можете замовити виготовлення м'ясних колод ПЕТ плитою.
Можемо запропонувати інше обладнання з нержавіючої сталі для м'ясопереробних цехів:
Тип обладнання | Колоди м'ясні |
Довжина (мін.-макс., мм) | від 500 до 1000 |
Ширина (мін. — макс., мм) | від 500 до 1000 |
Висота (мін. — макс., мм) | 850 або інша під замовлення |
Ніжки | висота регулюються |
Марка нержавіючої сталі | AISI 201 або інша під замовлення |