Ми у соц. мережах:
facebook instagram youtube

Камери ферментації тіста

Ціна: розрахункова

Наведені основні характеристики виробів, які виконуються за замовчуванням. Будь-які характеристики (звісно, в рамках технічних можливостей обладнання на виробництві) можна змінювати!

Виробництво ферментаційних камер для тіста (охолодження і расстойка)

Наша компанія виробляє під замовлення ферментації камери з організацією доставлення по всій Україні.

Ми готові запропонувати вже розроблені моделі:

  • Ферментаційна камера ФК12-100 - дводверний стіл на 12 листів 400 * 600 з кроком 100 мм Розмір: 1550 * 800 * 900 мм.
  • Ферментаційна камера ФК18-100 - трьох дверний стіл на 18 листів 400 * 600 з кроком 100 мм Розмір 2080 * 800 * 900 мм.
  • Ферментаційна камера ФК16-80 - шафа на 15 листів 400 * 600 з кроком 80 мм Розмір: 600 * 800 * 1810 мм.
  • Також можливе виготовлення ферментаційних камер у вигляді стола або шафи індивідуальних габаритів і під необхідну кількість листів.

Особливості ферментаційних камер

  • Функція охолодження для забезпечення готовності продукту до певного часу.
  • Функція автоматичного оповіщення про зниження рівня вологості.
  • Датчики вологості й температури зі зворотним зв'язком дозволяють підтримувати мікроклімат камери в повністю автоматичному режимі.
  • Діапазон регулювання температури +2 + 40 °С.
  • Діапазон регулювання вологості до 95%.
  • Цифрова панель управління.
  • Ручний режими роботи камери в режимі охолодження / нагріву вологість.
  • Компресор Aspera.
  • Виконання внутрішньої камери нержавіюча сталь AISI 304.

Як працюють камери для охолодження і вистоювання тіста

Камери ферментації для тіста обладнання для кондитерської або мініпекарні. Будь-який кондитер вважає зручним виставлення підвищеної й пониженої температури в одній камері. Тому що, підвищена температура створює оптимальні умови для бродіння дріжджів, а знижена дозволяє його призупинити, тим самим регулюється термін дозрівання тіста, економиться та оптимізується час роботи персоналу. Ферментаційна камера з регулюванням температури в обидві сторони дає можливість організувати роботу пекаря за наступною найбільш ефективно. З вечора замішується тісто, з нього формуються хлібобулочні вироби. Потім вони поміщаються в камеру для охолодження. У заданий час температура в камері починає підвищуватися. Вироби прогріються, "розстояться" і до приходу персоналу їх можна буде відправляти в піч. Таким чином до відкриття закладу на кондитерській вітрині буде тільки свіжа випічка.

Купити камеру ферментаційне

Якщо необхідно купити камеру для  ферментації тіста зв'яжіться з нами зручним вам способом. Ми розробимо і виготовимо її індивідуально по Вашим вимогам.

Тип обладнання Теплове спеціальне обладнання
Наші переваги
Нестандартне обладнання
Ціни від виробника
Дотримання термінів
Сертифікати якості
Гарантія та Сервіс
СанПіН та ДСН України
З цим обладнанням замовляють
Марміт перших страв
Ціна: розрахункова
Марміт других страв
Ціна: розрахункова
Прилавок холодильний
Ціна: розрахункова
Нейтральний прилавок
Ціна: розрахункова