Холодильне обладнання для закладів громадського харчування в наявності і під замовлення
Кожен заклад громадського харчування, фудкорт в супермаркеті або будь-який інший об'єкт торгівлі готовими продуктами вимагає установки холодильного обладнання. Зберегти продукти свіжими - це питання і елементарної харчової безпеки, і поваги до клієнта. Саме тому холодильне обладнання найвищої якості обов'язково має з'явитися у вас на професійній кухні. Правильно заморозити або охолодити продукти, а також підтримувати їх при певній низькій температурі вам допоможе продукція компанії Dinox.
Як вибрати холодильне обладнання
Холодильне обладнання, яке використовується у вас на професійній кухні, - це комплексна складна система, до якої пред'являються підвищені вимоги. Сучасні стандарти припускають, що холодильне обладнання повинно бути одночасно ефективним і економним, гігієнічним і довговічним, надійним у використанні й вписується в наявну ергономіку простору.
Холодильне обладнання, яке реалізує компанія Dinox, відрізняється такими характеристиками:
- підтримує температуру в діапазоні працює + 2°С ... + 8°С;
- володіє динамічним типом охолодження;
- працює на компресорах з автоматичним розморожуванням, вироблених у Франції;
- максимальне споживання потужності - 50 Вт.
Ми переконані, що це оптимальні показники по співвідношенню ціна/якість, і сміливо рекомендуємо їх своїм клієнтам.
Холодильний стіл від компанії Dinox: база і варіанти
Холодильний стіл - універсальне обладнання, яке поєднує в собі дві головні функції: з одного боку, це холодильна шафа, а з іншого - робоча поверхня для персоналу професійної кухні. Як будь-яке комбіноване обладнання, що охолоджується, стіл має низку переваг, серед яких головні - економія простору професійної кухні й можливість більш мобільної роботи персоналу. Адже виходить, що не потрібно витрачати час і сили на біганину між холодильною шафою і робочою поверхнею.
На сьогодні вибір холодильного обладнання надзвичайно широкий і залежить перш за все від ваших потреб.
Холодильні столи стандартного виконання
Компанія Dinox пропонує своїм клієнтам холодильні столи стандартного виконання. Це базові моделі, виконані за певними незмінним характеристикам. Як правило, вони прекрасно підходять для будь-яких «стандартних» ситуацій.
Базові холодильні столи мають наступні характеристики:
- певні розміри (1400, 1860 або 2320 мм в довжину і 600 або 700 мм в ширину);
- виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 201;
- обсяг камери - 220-400 л.
За вашим бажанням ви можете вибрати стіл з:
- гранітною стільницею;
- необхідною кількістю дверей (від 2 до 4);
- моделі з ящиками або комбінацією ящика і двері.
Холодильні столи індивідуального виконання
Однак якщо у вас є особливі побажання, ми готові запропонувати вам холодильні столи індивідуального виконання. Так ви можете оптимізувати робочі процеси і бути впевненими в тому, що по максимуму використовуєте весь корисний простір кухні.
Тут зміни можуть стосуватися певних параметрів. Компанія Dinox реалізує продукцію будь-яких розмірів, довжина - до 2400 мм. Наявність бортів, матеріал і форма стільниці, кількість дверей, ящиків, розташування холодильного агрегату, установка коліс - все це робиться за погодженням з клієнтом.
- Стіл з висувними ящиками. Буде ідеальний в разі, якщо у вас на кухні використовуються види продуктів, які не повинні торкатися один одного в холодильній камері. Кожен вид продуктів буде розташовуватися в окремій місткості. Якщо заготовок багато, а їх дотик не є принциповим, можна виготовити такий холодильний стіл без проміжної стійки в камері, що спростить завантаження і розвантаження столу. У великих ресторанах, де багато персоналу на кухні, зручніше буде використовувати столи з наскрізними дверцятами, для доступу до охолоджених напівфабрикатів з обох сторін.
- Стіл з різною комбінацією ящиків і дверей. Ваше завдання - придумати, що ви хочете і навіщо вам це потрібно. А ми готові втілити ваші ідеї в життя. Зверніть увагу, що весь простір під стільницею незалежно від виконання охолоджується.
- Різні види стільниці. Робоча поверхня - повноправний учасник тандему, тому ми можемо доповнити її по вашому побажанню різними конструкціями. Це може бути:
- надбудова для гастроемкостей;
- спіл-стоп (прекрасно підійде для кегератора);
- мийка.
Крім того, ви можете вибрати будь-яку форму стільниці:
- квадрат;
- прямокутник;
- трапеція.
Нарешті, на ваше замовлення ми можемо розташувати агрегат не тільки зліва чи справа, а й у вигляді виносного блоку в нержавіючому корпусі. Особливо актуально це буде для малогабаритних кухонь. Нагадуємо, що за бажанням замовника столи можуть бути укомплектовані гранітною стільницею.
Інше холодильне обладнання
Крім того, ми можемо виготовити інше холодильне обладнання. Найбільш популярними позиціями у нас є такі.
- Стіл холодильний для піци. В конструкції передбачені охолоджувані гастроемкости, які дозволяють розкласти різні інгредієнти з різних відсіків. Іноді ви можете зустріти іншу назву для такого обладнання - холодильний стіл для суші. Крім того, популярними вони будуть і для приготування шаурми та страв, які передбачають наявність кількох інгредієнтів. Устаткування для піцерій ще називають інакше - саладетти. Йдеться все про той же холодильний стіл з гастроємностями, в яких знаходяться «салатні» інгредієнти, які з метою уникнення змішування запахів можна закривати спеціально передбаченими кришками. Стіл для піци складається з трьох головних компонентів:
- робочої поверхні з певною кількістю гастроемностей для начинки;
- зони для приготування страви;
- додаткових холодильних відсіків внизу.
За вашим бажанням такий стіл може бути виконаний в індивідуальному розмірі з різними стільницями й додаванням безлічі елементів:
- коліс;
- скляних полиць;
- підсвічування;
- з замовленим поєднанням дверей і ящиків;
- з індивідуальним розташуванням охолоджувального агрегату.
- Тумби для охолодження кег (їх ще називають кегератори). Такі тумби називають ще «пивним холодильником», адже в них максимально зручно зберігати напої з кег (будь то пиво, сидр або квас), а також розливати їх. Головна його перевага - це здатність підтримувати задану температуру. В цьому випадку смакові якості напою значно виграють. Крім того, кегератор буквально подовжує життя хмільних напоїв.
- Холодильні шафи різних розмірів і специфікацій. Назвіть нам розміри вашого приміщення і технічні вимоги - і ми виготовимо холодильну шафу, в якому будуть зберігатися продукти на кухнях ресторанів і харчоблоків.
- Вітрини кондитерські зі склінням. Така вітрина дозволяє не тільки надійно і якісно охолоджувати продукти, а й демонструвати їх свіжість і апетитний зовнішній вигляд клієнта.
Співпраця з Dinox - запорука успіху вашого бізнесу
Замовте холодильне обладнання в компанії Dinox - і будьте впевнені: якість товару та комфорт від нашої з вами співпраці будуть на висоті. Довгі роки роботи ми день за днем слідуємо трьом нашим головним правилам.
- Ми відповідаємо за кожен етап нашої роботи - від консультації телефоном до післягарантійного обслуговування. Ми дорожимо своєю репутацією, а вона безпосередньо залежить від нашого професіоналізму.
- Ми вміємо планувати й не порушуємо терміни й зобов'язання. З нами ви можете бути впевнені в:
- розумному ціноутворенні;
- виготовленні замовлення протягом 10-15 днів;
- допомоги з організацією доставлення в будь-яку точку України.
- Ми уважно слухаємо ваші запити, допомагаємо вам їх формулювати й завжди раді разом з вами знайти оптимальне рішення. Ми вміємо знайти баланс між вашими бажаннями і технічними можливостями.
Замовте холодильне обладнання в Dinox - переконайтеся в цьому самі.