Ми у соц. мережах:
facebook instagram youtube

Послуги проєктування

Технологічне проєктування й комплексне виготовлення нержавіючого обладнання для кухонь

Технологическое проектирование кухни ресторана

Проєктування кухні ресторану або будь-якого об'єкта громадського харчування - процес непростий, творчий. Тут потрібно повністю реалізувати концепцію закладу, прислухатися до побажань кухарів, правильно організувати простір. Тобто проєкти кухні ресторанів і кафе - це не просто творчий малюнок, це продуманий логічний процес. Знайти золоту середину між бажаннями і їх розумною реалізацією, втілити в життя ідеальний проєкт промислової кухні допоможе наша компанія.

Ви хочете, щоб ваш заклад був успішним і приносив прибуток? Тоді варто почати з самого початку: проєктування кухні ресторану або переобладнання кухні в уже наявному закладі - точка відліку, яка вдихне життя в ваш ресторанний бізнес. Почніть цей відлік з нами! Ми працюємо в Дніпрі, Києві, Одесі, Львові та по всій Україні!

Проєкт промислової кухні: як це відбувається

Технологічна розробка проєкту професійної кухні - комплексний процес. У компанії Dinox чітко розроблений і налагоджений кожен етап цього процесу. Співпрацюючи з нами, ви крок за кроком наближаєтеся до втілення мрії про ідеальну кухню. Ми розробляємо технологічно вивірені проєкти кухні ресторанів і кафе, а потім оснащуємо ваш ресторан відповідним обладнанням. Як конкретно це відбувається?

Технологічне проєктування й комплексне виготовлення нержавіючого обладнання для кухонь

Наша робота включає кілька етапів.

  1. Розробку функціонального зонування, яке включає:
    1. розподіл і необхідне планування / перепланування приміщень підприємства відповідно до чинних нормативів для харчового виробництва;
    2. розташування всіх необхідних виробничих цехів відповідно до технологічних циклів харчового виробництва
  2. Прокладання монтажних схем для підключення технологічного обладнання (електрика, вода, каналізація, вимоги по витяжці).
  3. Розробку ергономічних робочих зон персоналу в кожному цеху та окремих одиниць нейтрального нержавіючого обладнання.
  4. Підготовку специфікацій необхідного технологічного та нейтрального обладнання.
  5. Виробництво індивідуального нейтрального обладнання для оснащення ресторану або проєктованої професійної кухні на підставі узгодженого проєкту.
  6. Організацію доставки і установки устаткування на об'єкті.

Чому ми кращі за інших?

Все просто: ми готові надати клієнтам комплексний підхід. Нас не цікавлять усереднені параметри, типові розміри, приблизне зонування. Проєктування кухні ресторану разом з Dinox - це ретельний, індивідуальний прорахунок саме вашої майбутньої кухні, а не «середня температура по лікарні». Наші технологи-проєктувальники завжди діють в інтересах клієнта, домагаючись вашої максимальної вигоди.

Ми не продаємо типове технологічне обладнання! Ми розробляємо нержавіючі меблі під ваш індивідуальний проєкт!

 Оснащение кухни ресторана Организация кухни ресторана

(натисніть на картинку для перегляду фотографій з наших об'єктів)

Розробка проєкту оснащення ресторану: що важливо враховувати

Зазвичай, проєкт оснащення ресторану - це підсумковий результат дотримання безлічі умов, кожна з яких не менш важлива, ніж інші. Щоб всі були задоволені результатом, компанія Dinox обов'язково враховує:

  • концепцію і меню ресторану;
  • побажання шеф-кухарів;
  • особливості технологічних процесів;
  • планування приміщень і комунікації.

Зверніть увагу, що всі проєкти кухонь розробляються відповідно до чинних нормативів ДБН В.2.2-25: 2009 «Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства)» для харчового виробництва і вимогами НАССР.

Ми не «вигадуємо» план, виходячи з того «що є на складі», ми розробляємо оптимальні проєкти кухні ресторанів і кафе при тісній співпраці з шеф-кухарями.

Що вас чекає при співробітництві з Dinox?

Якщо вам потрібна готова кухня і ви звернулися в нашу компанію, то зверніть увагу на те, як буде проходити процес розробки. Тут чітко виділяються кілька етапів:

  • зустріч на об'єкті та виявлення всіх нюансів і побажань;
  • заміри приміщення і фотофіксація;
  • розробка планування та затвердження комплекту нейтрального обладнання;
  • розробка і 3D моделювання нержавіючих меблів;
  • креслення робочого проєкту;
  • підбір обладнання та підготовка специфікації;
  • виготовлення нейтрального обладнання для ресторану;
  • організація доставлення, відвантаження й установка на об'єкті.

Ця дорожня карта нашої співпраці з клієнтом залишається незмінною протягом багатьох років. Співробітники нашої компанії завжди на вашому боці та готові зробити все, щоб процес проєктування кухні ресторану був для вас комфортним і результативним. Dinox знає, як досягти ідеального результату. Співпрацюймо і ви переконаєтеся в нашому професіоналізмі!

Наші переваги
Нестандартне обладнання
Ціни від виробника
Дотримання термінів
Сертифікати якості
Гарантія та Сервіс
СанПіН та ДСН України
Новини та статті